top of page

GÄSTBOENDE

GÄSTHUSET

Bo på en liten fiskodling och gård ut i den vackra naturen i Södra Hälsingland med dammar och sjöàr inom synhåll från huset. Omgivande natur består förutom dammar och sjöar huvudsakligen av skogsmark med möjlighet till bär och svampplockning, etc. I skogen finns älg, rådjur, räv, orre, lokatt, björn, örn o.s.v. På våren finns mängder av fåglar.

Man kan fiska regnbågslax i fiskdammen alldeles framför huset. Det finns så klart möjlighet att fiska i sjön som gården ligger på eller en annan sjö i närheten om man vill (där gäller Tönnånger Älgnäsfiskevårdföreningens fiskekort).

Det finns cyklar och en båt på sjön att hyra. Huset ligger nära den södra delen av Hälsingeleden om skogsvandring är intressant. Det finns även kanotled genom Näsfjärden till Småströmmarna och vidare. Det finns en liten grill  som gästerna får använda.

 

Gästhuset är vinterbonat med luftvärmepump samt eldstad och pimpelfiske kan vara intressant under vintertiden. Köket är fullt utrustat och det finns två WC, en dusch och en tvättmaskin. Det finns två sällskapsrum, den ena med stor skärm om man vill koppla datorn eller ipad för att titta på filmer och den andra med bredspel och eldstad för mysiga kvällar. Internetuppkoppling är dock dålig. Det finns två sovrum, den ena med en dubbelsäng och den andra med två enkla sängar samt en bäddsoffa med plats för två och en soffa som extra sovplats om det behövs. Hundar är välkomna på gården om de är på koppeln.

bottom of page